Ana içeriğe atla

Seksenler... Efsane Dizi

     Çok nadir dizi izleyen kişilerdenim. Her diziyi izlemem zaten günümüzde ki dizileri izleyenlere de şaşarım. İnsanların beynine aşılanan kötü şeyleri hala nasıl anlamadılar anlamış değilim. Neyse...

     Bugünkü konum bu değil. Bu günkü konum günümüzdeki onlarca dizi arasından benim ve ailemin en sevdiği ve takdir ettiği dizi olan SEKSENLER dizisinden bahsedeceğim.


SEKSENLER

     Ailede herkesin severek izlediği dizi. İçinde absürt sahneler, yetişkin içerikli sahne sayısının sıfıra yakın olduğu Seksenler dizisini ilk sezonundan itibaren izliyorum. Ne yazık ki dizi 2017 yılının Mayıs ayında üzücü bir şekilde sona ermişti.

Sevginin daha temiz olduğu , yardımlaşmanın ve dostluğun değerinin büyük olduğu, onurlu insanların yaşadığı yılları anlatan dizide saf aile, temiz mahalle ortamı, sıcak dostluklar anlatılıyor.

  Son bölümde imkansız aşklar nihayet muradına ermiş ve mutluluklarına kavuşmuşlardı. Ama onlar ne kadar mutlu olsalar da biz saatlere bakarak zamanın yavaş geçmesini umardık.

Yeniden Seksenler




Nihayet dizi uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına devam etme kararını aldı. Hayranları en çokta beni sevindiren haberdi bu. Yeniden başlamakta kalmayıp hafta içi her gün 1 saatlik süreyle yayınlanma kararı aldı. Umarım bu güzel dizi gibi başka dizilerde devam eder ve Seksenler dizisi kendini bozmadan yayın hayatına eski tadıyla devam eder.

Esen kalın...

Yorumlar

Yorum Gönder